Tvoj prvi trening je brezplačen!


trening za zenske skupinska vadba

 

Izkoristite akcijo -16% na program skupinske vadbe "Trening za ženske".

Akcijo lahko koristi vsaka, ki si želi trenirati strokovno, varno in učinkovito. Trenirala boš v majhni skupini, v skupini bo le 8 vadečih. Akcija vključuje osebnega trenerja, fitness karto, prilagojeni vadbeni program.
Na voljo le še 3 prosta mesta.

Vabimo te, da izpolneš spodnji obrazec. Z veseljem ti bomo poiskali prosti termin.

Se vidimo na treningu!

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Prvi trening brezplačen

Z izpolnjeno prijavo se ne zavezukeš k plačilu. Da si boš lažje predstavljala kako potekajo naši programi, pridi na predstavitveni brezplačni trening.

Urnik

Fitnes skupinska vadba Alive Cross trening za ženske poteka vsak torek in četrtek ob 18:00. Vabimo te, da izpolneš zgornjo formo in si rezerviraš svoj prvi neobvezujoči brezplačni termin.

Akcijske cene

Akcijske cene vključujejo vadbeno karto (kot en mesec se štejejo štirje tedni), storitve trenerja, svetovanje, trening traja 60 min, treninge se vplača v naprej, tvoj obisk ni vezan na potek karte.

  1 MESEC REDNA CENA 1 MESEC AKCIJSKA CENA VAŠ PRIHRANEK TRENING NA URO 
2x tedensko 60 EUR 50 EUR   10 EUR  6,25 EUR / trening

+
GRATIS: dodaten tedenski tekaški termin + petkov samostojni trening termin ob 20:00!

Prednost skupinske vadbe

Program združuje prednosti znanih vadb v eno kompleksno vadbo. Trening združuje elemente TNZ (vaje za Trebuh, Noge, Zadnico), joge, pilatesa, fitnesa, aerobike in intervalnih treningov, za maksimalno učinkovitost.
S treningi želimo vplivati na dele telesa, ki si jih običajno ženske želite očvrstiti in izoblikovati. Vključevali bomo vaje za trebuh, vaje za stegna in vaje za zadnjico. Z inovativno in pestro krožno vadbo, vam ponujamo skupek vaj, pri katerih bo trening zanimiv, učinkovit in zabaven.

Od programa lahko pričakujete

1. Izoblikovanje trebuha, stegen in zadnjice.
2. Povečali boste gibljivost, vitkost.
3. Izboljšali boste kondicijo in držo.
4. Strokovni Alive Cross trening program, ki se mesečno nadgrajuje.

Skupinski trening program je namenjen

Težavnostna stopnja treninga se prilagaja vašim sposobnostim, tako da je vadba prilagojena tako začetnicam, kakor tudi treniranim ženskam.

Izkoristite prednosti in kvalitete trenerstva po ugodnejši ceni in v dobri družbi. Vadba v skupini vam priskrbi dodatno motivacijo. Motivirali vas bodo tako trener kot ostali vadeči v majhni skupini.

Kje smo?

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki od strank ne zahtevamo nobenih doplačil! Cene zajemajo: vadbeno karto, storitev trenerja, svetovanje pri prehrani. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar. 

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni studio
     Šmartinska cesta 100,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan
mobitel  041 435 645  Igor

OSTALO
termin 01  Termini treningov 
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran