Kontakt

 

KONTAKTNI OBRAZEC

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko
kakorkoli škodovali.


REZERVACIJA TERMINOV
 

Za vas smo vedno dosegljivi preko telefona in e-pošte.
email crnaThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
mobitel crna040 346 064 - Boštjan 

Vsi vadeči imate možnost rezervacije svojega termina preko naše spletne aplikacije.


LOKACIJA

Nahajamo se v Avstria trend hotelu. Najdete nas na naslovu Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

 

alive training sticky prostor


ZAPOSLITEV

Vas zanima delo v mladem, strokovnem in podjetniško usmerjenem kolektivu, ki mu nikoli ne zmanjka idej? Vabimo vas, da nam pošljete svoj CV in motivacijsko pismo po e-pošti. Vsak poslan CV bomo skrbno pregledali in vas kontaktirali,  vam sporočili povratno informacijo. K sodelovanju vabimo vse strokovne profile iskalcev zaposlitve, ki bi s svojim znanjem, z izkušnjami in s pozitivnim pristopom lahko obogatili našo ekipo.

VABLJENI K SODELOVANJU - ALIVE FRANŠIZA

Zaradi narave poslovnega modela, ki temelji na omejeni distribuciji storitve, iščemo partnerje, ki bi z nami sodelovali preko zakupa franšize za storitveni koncept. Franšiznim partnerjem nudimo izdelavo poslovnega načrta, vpogled v poslovni model, možnost zakupa naprav Paramount, seznanitev s standardi kakovosti storitve ter celovito podporo pri usmerjanju strokovnega dela z vadečimi, poslovanja in trženja. Če se zanimate za pridobitev franšize, vas vabimo, da nam pošljete e-pošto in dogovorili se bomo za spoznavni sestanek, kjer vam bomo predstavili podrobnosti zakupa franšize.

STRATEŠKA & PROMO PARTNERSTVA

Z največjim veseljem prisluhnemo predlogom, kako oplemenititi storitev, ki jo ponujamo strankam. Če simpatizirate z našo poslovno filozofijo in si želite zanesljivega partnerja, ki vedno stremi k iskanju sinergij pri sodelovanju, bomo zagotovo uspešno sodelovali. Strateško stremimo k partnerstvom s ponudniki športnih, zdravstvenih, wellness in lepotnih storitev in/ali izdelkov, ki bi imeli dodano vrednost za naše ciljne stranke. Prav tako so zelo dobrodošla tudi strateška promocijska partnerstva s tiskanimi ali spletnimi mediji. Veseli bomo vaše ponudbe za sodelovanje, poslane po e-pošti.

 

 

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki verjamemo v svoje delo. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar.  Cene zajemajo: storitev trenerja, svetovanje pri prehrani.

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni programi
     Dunajska cesta 154,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan

OSTALO
aplikacija 01  Vrste treningov
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran