die(); Alive step up tekaski trending po stopnicah

Tvoj prvi trening je brezplačen!


alive step up trening

*preračunana cena za aktualno akcijo -20%.

 

IZKORISTITE AKCIJO -20% NA PROGRAM "ALIVE STEP UP, TEKAŠKI IN KONDICIJSKI TRENINGI".

Akcijo lahko koristi vsaka, ki si želi teči pod strokovnim nadzorom trenerja, varno in učinkovito. Trenirala boš v majhni tekaški skupini, v skupini bo le 8 tekačev. Akcija vključuje osebnega trenerja, tekaški program ki ga posamezniku glede na njegove sposobnosti prilagajamo.
Na voljo le še 3 prosta mesta.

Vabimo te, da izpolneš spodnji obrazec. Z veseljem ti bomo poiskali prosti termin.

Se vidimo na treningu!

prijavi se na vadbo

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Prvi trening brezplačen

Z izpolnjeno prijavo se ne zavezukeš k plačilu. Da si boš lažje predstavljala kako potekajo naši tekaški programi, pridi na predstavitveni brezplačni skupinski tekaški trening.

Tekaški Urnik

Specialni treningi teka po stopnicah potekajo vsak ponedeljek in sredo ob 19:15.

Vsak petek ob 20:00 je na programu samostojni trening moči v fitnes vadbenem studiju. Trening izvajaš po predpisanem programu.

Zaradi željenega raznolikega treninga se glede štartne lokacije sproti dogovorajamo. Vabimo te, da izpolneš zgornji obrazec in si rezerviraš svoj prvi neobvezujoči brezplačni termin.

Akcijska cena

Akcijske cene vključujejo vadbeno karto (kot en mesec se štejejo štirje tedni), storitve trenerja, svetovanje.

  1 MESEC REDNA CENA 1 MESEC AKCIJSKA CENA VAŠ PRIHRANEK TRENING NA URO 
3x tedensko 60 EUR 48 EUR   12 EUR  4 EUR / trening


Prednost programa

Program vsebuje tekaške vsebine namenjene izboljšanju kondicije in tehnike tekov. V treningih so vključene tudi vaje za moč in specialne kondicijske vsebine, ki so pomembne pri pripravah tako cestnih tekačev, kakor tudi tekačev specializiranih za tek po stopnicah. Treningi potekajo v manjših skupinah. Locirani so zunaj - na prostem in v prostorih (vadbeni studio, stopnišča,...)

Izkoristite prednosti in kvalitete stalnega trenerskega nadzora po ugodnejši ceni in v dobri družbi. Vadba v skupini vam priskrbi dodatno motivacijo. Motivirali vas bodo tako trener kot ostali vadeči v majhni skupini.

V ceno je vključena tudi petkova fitnes karta!

Od programa lahko pričakujete

1. Izboljšanje kondicijske priprave (napredek v moči, vzdržljivost v moči, hitrostna vzdržljivost)
2. Izboljšanje tehnike teka po stopnicah.
3. Izboljšanje tekaške tehnike.
4. Strokovno voden trening.
5. Zahtevnost in intenzivnost, ki sta individualno prilagojeni.

Program je namenjen

Program je namenjen tekaškim rekreativcem, tekmovalcem in tudi začetnikom, ki se s tekom še ne ukvarjate. Zaradi manjših skupin je možno treninge prilagajati nehomogenim skupinam. Treningi se izvajajo v vsakem vremenu. Možne so kombinacije zaprtih stopnišč, vadbenega studija in zunanjih tekaških trasah. Zaradi pestrosti treningov se glede zbornih mest sproti dogovarjamo.

Vadba je primerna za vse, ki si želijo velik napredek pri fizični moči in vzdržljivosti, kongnitivnih sposobnostih, motivaciji, boljšega razpoloženja ter večjega osebnostnega zadovoljstva.

Kje smo?

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki od strank ne zahtevamo nobenih doplačil! Cene zajemajo: vadbeno karto, storitev trenerja, svetovanje pri prehrani. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar. 

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni studio
     Šmartinska cesta 100,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan
mobitel  041 435 645  Igor

OSTALO
termin 01  Termini treningov 
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran